Hiep hiep Koala! Beekse Bergen in Hilvarenbeek weer uitgeroepen tot beste dierenpark

13 oktober 2014 om 14:49
nl
Dat betekent extra apennootjes maandagmiddag. Safaripark Beekse Bergen uit Hilvarenbeek heeft van honderden mensen gemiddeld een 9,0 gekregen. Daarmee is het, net als vorig jaar, het beste dierenpark van Nederland, zo stelt Zoover gebaseerd op de beoordelingen van bezoekers van haar site.
Geschreven door

"Het is gemakkelijker om aan de top te komen, dan om er te blijven", vertelt parkmanager Sjors van den Boogaart trots. "Dat maakt het tot een groot compliment voor onze medewerkers. Ook omdat dit een echte publieksprijs is."
Niet iedereen enthousiastDat blijkt niet altijd uit de waarderingen voor de Beekse Bergen op de site van Zoover. "Een geheel weggegooide dag", verzucht Henk Swartjes, die het park een dikke 2,0 geeft. Dat in tegenstelling tot Jolanda van Eden die een 9,0 geeft. "We hebben een superdag hier gehad!", reageert ze enthousiast.
Omdat het om de waarderingen van bezoekers gaat, is er geen juryrapport dat verklaart waarom de bezoekers van de Beekse Bergen in het algemeen nou zo positief zijn over het safaripark in Hilvarenbeek. Positiever dan bijvoorbeeld over de nummer twee GaiaZOO uit Kerkrade (gemiddeld 8,53) en nummer drie, de Apeldoornse Apenheul (gemiddeld 8,47).
BeestenboelVan den Boogaart denkt dat het komt omdat ze blijven investeren in het park. "De komst van nieuwe dieren zoals krokodillen en nijlpaarden in 2014 is daarvan een goed voorbeeld", aldus de parkmanager.
Vorig jaar was de Beekse Bergen ook al beste Dierenpark met een 8,7. Ook toen kwam GaiaZOO uit Kerkrade op de tweede plek. Handenwrijvend wachten de apen in ieder geval op hun traktatie. Het feestje zal wel weer een beestenboel worden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.