Bestuurder van auto in vijver Biesven achterhaald en aangehouden voor doorrijden na ongeluk

14 oktober 2014 om 13:07
nl
De politie heeft de bestuurder achterhaald van de auto die maandagavond laat aan het Biesven in Eindhoven in een vijver was gereden. Het gaat om een 18-jarige man uit Eindhoven. De politie verdenkt hem van doorrijden na een aanrijding.
Geschreven door

De man botste op de Hugo van der Goeslaan in Eindhoven achterop een andere auto en reed daarna door. De man is kort na middernacht bij zijn huis in het stadsdeel Stratum aangehouden.
Last van nek en rugHet slachtoffer van de aanrijding had na de knal last van haar nek en rug. Ze is naar een ziekenhuis gebracht. Daarvóór was de vrouw zo alert om het kenteken van de andere auto te noteren. Ook gaf ze agenten een signalement van de bestuurder.
Korte tijd later werd bij de politie gemeld dat een auto in het Biesven in het water was gereden. Duikers van de brandweer zochten in en rond het voertuig naar mogelijke slachtoffers, maar er werd niemand gevonden.
'Beroofd van auto'De verdachte had zich inmiddels telefonisch gemeld bij de politie. Hij zei dat hij beroofd was van zijn voertuig. Agenten hadden hier hun bedenkingen bij. Zij vermoedden dat hij zelf betrokken was bij de aanrijding.
Bij een bezoek aan zijn huis bleek de Eindhovenaar gewond, mogelijk als gevolg van het ongeluk. Hij zit vast voor verder onderzoek. Hoe de auto te water is geraakt, wil de politie niet zeggen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.