Amfetaminelab ontdekt in appartementencomplex aan Baarshof in Tilburg, drie aanhoudingen

14 oktober 2014 om 19:16 • Aangepast 21 november 2020 om 22:06
nl
In een appartementencomplex aan het Baarshof in Tilburg is dinsdagmiddag een amfetaminelab ontdekt. Er zijn twee vrouwen (32 en 55) en een man (29) opgepakt.
Profielfoto van
Geschreven door

Het gaat om twee bewoners van het appartement waar het drugslab werd gevonden en een buurvrouw. De 55-jarige buurvrouw werd opgepakt omdat de twee andere verdachten spullen voor het maken van de drugs in haar woning hadden gezet.
Agenten roken amfetamineluchtAgenten die dinsdagmiddag door de wijk fietsten, roken een amfetaminelucht. Zij gingen naar het appartementencomplex waar de geur vandaan kwam.
De agenten kwamen een bewoner tegen. Die gedroeg zich verdacht. "Hij werd agressief en er ontstond een worsteling. Zes mensen waren er nodig om hem in bedwang te houden", aldus een politiewoordvoerder. Ook gebruikten zij pepperspray bij de aanhouding. Een agent kreeg een klap in het gezicht.
Omvang nog niet bekendDe Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) is ter plaatse om de politie te ondersteunen. De omvang van het lab is nog niet bekend. De politie heeft de woning nog niet kunnen doorzoeken. "Alle woningen zitten dicht op elkaar. Met de gasflessen voor de drugsproductie zorgde dit voor gevaarlijke omstandigheden", aldus de politiewoordvoerder. [Tweet:body:https://twitter.com/Politie_Tilburg/status/522046868009017344]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.