Nieuwe nummer van Roy Donders met vleugje house: DJ Willem de Wijs komt met remix

14 oktober 2014 om 22:00
nl
Het nieuwe nummer van Roy Donders is nog niet eens op plaat verschenen, maar nu al werken artiesten aan remixen die in cafés te horen zullen zijn. Eén van die artiesten is Willem de Wijs uit Raamsdonksveer.
Geschreven door

Het nieuwe nummer van de Tilburgse volkszanger heet Ik wil jou. Het is een volks liefdeslied, dat Donders het grote publiek al eens liet horen. Dat gebeurde onder andere vorige week in Nijmegen. [YouTube:body:http://www.youtube.com/watch?v=4Iezs34KQdE]
Het nummer ligt begin november naar verwachting in de schappen. Tegelijkertijd komt ook een remix van Willem de Wijs uit. Hij is dj en maakte in het verleden al vaker remixen.
Volgens De Wijs benaderde de Eindhovense platenmaatschappij Berk Music hem om met een remix te komen. De platenmaatschappij heeft meer volkszangers onder contract, zoals Grad Damen.
'Meer feest en house'Van Berk Music kreeg De Wijs losse sporen van het nummer van Donders om een remix te maken. De Wijs: "Het is een heel ander nummer geworden, meer feest en house."
De Wijs mag het nummer vanwege afspraken nog niet online laten zetten. Uit een muziekfragment dat Omroep Brabant te horen kreeg, blijkt dat er in het nummer meer bass is en er ook een vrolijk fluitje klinkt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.