Burgercomité tegen 700 asielzoekers in de Orangerie Eindhoven dient officieel bezwaarschrift in

14 oktober 2014 om 23:59
Het 'Burgercomité tegen 700 Asielzoekers in de Orangerie' dient officieel een bezwaarschrift in bij de gemeente Eindhoven. Ook een gang naar de rechter wordt niet uitgesloten, zo valt te lezen op de Facebookpagina van het burgercomitié.
Geschreven door

Op de Facebookpagina van het burgercomité valt te lezen dat juristen stukken hebben bekeken en besloten hebben dat er meer dan genoeg punten zijn om een kansrijk bezwaar te maken.
Werkzaamheden in Orangerie gaan doorDe voorbereidingen op de komst van asielzoekers gaan ondertussen gewoon door, laat een woordvoerder van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers, het COA weten: "Er zijn al vrijwilligers bezig met de voorbereidingen." Eind deze maand moeten de eerste asielzoekers in de Orangerie worden ondergebracht.
Vorige week brak brand uit in het toekomstige asielzoekerscentrum de Orangerie in Eindhoven. De brand bleek volgens de brandweer en politie aangestoken. Eerder werd al het sterke vermoeden uitgesproken dat er sprake was van brandstichting, omdat er een benzinelucht hing.

Wachten op privacy instellingen...