Sport woensdag: positieve balans Willem II en Frans van Tuijl (89) overleden

15 oktober 2014 om 10:16
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Willem II, Frans van Tuijl en het Philips Stadion.
Geschreven door

Willem II sluit af met winstWillem II heeft het vorige seizoen afgesloten met een winst van 10.000 euro. Dat blijkt uit de goedgekeurde jaarcijfers die de club gepresenteerd heeft. De winst is vooral te danken aan de transfers van Virgil Misidjan en Jeroen Lumu naar het Bulgaarse Ludogorets. De Tilburgers kenden ook op sportief gebied een succesvol seizoen. De club werd kampioen in de Jupiler League en keerde daardoor terug op het hoogste niveau.
Zand gestrooid over grasmat Philips StadionPSV heeft zand gestrooid over de grasmat van het Philips Stadion. Trainer Phillip Cocu zal daar tevreden mee zijn, hij klaagde onlangs over de vele glijpartijen op het veld. Het zand moet ervoor zorgen dat de spelers steviger op hun benen staan.
Frans van Tuijl overledenFrans van Tuijl is op 89-jarige leeftijd overleden. Van Tuijl was de leider van het kampioenselftal van EVV Eindhoven in 1954. Hij speelde bijna driehonderd wedstrijden bij de club die we nu kennen als FC Eindhoven.
FC Oss-aanvaller in het gipsJorzolino Falkenstein komt waarschijnlijk begin december weer in actie voor FC Oss. De aanvaller heeft een scheurtje in het middenvoetsbeentje opgelopen en zit nu in het gips.
Dirk Marcellis maakt rentreeOud-PSV’er Dirk Marcellis heeft na anderhalf jaar zijn rentree gemaakt. De 26-jarige verdediger speelde 45 minuten mee met Jong AZ. De voetballer lag er lang uit door een gescheurde meniscus.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.