Man die manager van tankstation in Eindhoven neerstak moet 2,5 jaar de cel in

15 oktober 2014 om 16:27 • Aangepast 24 april 2020 om 18:35
nl
Een 34-jarige verdachte die de manager van een tankstation in Eindhoven neerstak, krijgt dertig maanden celstraf, waarvan tien maanden voorwaardelijk. Dat bepaalde de rechtbank van Den Bosch woensdag. Ook moet de man zich na zijn celstraf maximaal twee jaar psychiatrisch laten behandelen.
Geschreven door

Verder krijgt hij een contactverbod met het slachtoffer en mag hij niet in de twee tankstations komen waar het slachtoffer manager van is. Er was drie jaar gevangenisstraf geëist.
In rug gestokenDe verdachte en het slachtoffer hadden een conflict. De 34-jarige Eindhovenaar ging verhaal halen in een tankstation aan de Karel de Grotelaan in Eindhoven.
De manager ging het gesprek aan met de man, maar hij liep weg toen de verdachte agressief werd. Op dat moment stak de verdachte de manager met een scherp voorwerp in zijn rug.
BehandelingVolgens de rechtbank was de verdachte verminderd toerekeningsvatbaar. Dat bleek uit het rapport van een deskundige die de man onderzocht. Er zijn aanwijzingen voor psychische problemen bij de verdachte, waarvoor hij moet worden behandeld om herhaling te voorkomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.