Albert Verlinde en Onno Hoes gaan scheiden

15 oktober 2014 om 18:19
nl
Albert Verlinde en Onno Hoes hebben besloten om hun relatie te beëindigen. Dat meldt het duo aan RTL Boulevard, het programma waar Verlinde presentator is.
Geschreven door

De tv-presentator uit Cromvoirt en de burgemeester van Maastricht zeggen ‘samen 22 geweldige jaren te hebben gehad’. De beslissing viel na lang en veel praten, meldt het duo, 'hoe moeilijk, verdrietig en zwaar die beslissing ook is'.
Het tweetal blijft beste vrienden. Woensdagavond lichtte Verlinde het besluit toe in de uitzending van RTL Boulevard. “We hebben erg ons best gedaan er samen uit te komen, maar langzaam maar zeker waren we uit elkaar aan het groeien. We dachten op een gegeven moment: dit kan gewoon niet meer."
'Onnogate'Het huwelijk van de twee verkeerde eind vorig jaar al in zwaar weer, toen Hoes zoenend werd gezien met de 24-jarige Ruud Scheepers en het echtpaar vol in de schijnwerpers kwam te staan. Toen besloot het stel met elkaar door te gaan. Volgens Verlinde heeft de affaire geen rol gespeeld in het besluit uit elkaar te gaan.
Je bent bezig met het redden van je relatie", gaf de presentator enkele weken na 'Onnogate' aan. "Alles wat in het nieuws kwam, was voor mij niet nieuw. Na die zoen hebben we meteen uitgesproken dat we met elkaar door wilden gaan."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.