Bike ’n biertje en fiets ’n frisje: fietser in Breda krijgt drankje gratis

15 oktober 2014 om 22:02
nl
Naar het centrum fietsen en daarvoor een beloning krijgen in de vorm van een extra drankje. Voor nop. Dat is precies wat de gemeente Breda en horecazaken in de stad vanaf vrijdag gaan doen. Het doel: meer Bredanaars op de fiets krijgen.
Geschreven door

Want dat gebeurt te weinig, vindt de gemeente Breda. Er zouden nog te veel inwoners de auto naar het centrum pakken. En dat terwijl er zes gemeentelijke fietsenstallingen zijn waar iedereen zijn fiets neer kan zetten.
Gratis drankjeMet de actie Bike 'n biertje en fiets 'n frisje geven horecazaken in Breda iedereen die zijn fiets in een gemeentelijke stalling zet, een tweede consumptie gratis. Bij de stalling krijgen fietsers een muntje om die in te wisselen voor een biertje, frisje, theetje of koffietje. Dat kan tot en met 28 november.
Dertien Bredase zaken doen mee aan de actie van de gemeente Breda. Het gaat om Binnen Breda, De Avenue, De Bruine Pij, Chassé Theater, Bowling Breda, Lunch4You, Charelli, Con Fuego, Rhodos, Taste, Rosso, Publieke Werken en Sloo.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.