Do hoeft niet te vrezen voor Henny Huisman in 'Surprise, surprise'

16 oktober 2014 om 02:17
nl
Do en Henny Huisman blijven de vaste presentatoren van Surprise, surprise als de televisieshow een tweede seizoen krijgt. Dat laat SBS6 woensdag weten na een verhaal in Story.
Geschreven door

In dat verhaal beweert Henny Huisman niet langer een bijrol te willen naast de zangeres uit Valkenswaard. "Ik wil best een duopresentatie met Do doen, maar ik wil niet meer in de rol van een soort bijwagen. Maar ik kan de presentatie ook best alleen doen, laat mij maar lekker aanklooien", zo zou hij hebben gezegd.
Volgens SBS6 blijft de huidige rolverdeling, waar zich ook Airen Mylene zich mag rekenen, intact bij een nieuw seizoen. "Do heeft bewezen een dergelijk programma goed te kunnen dragen en Henny en Airen hebben haar daarbij perfect ondersteund", aldus een woordvoerder.
Beau van Erven DorensDominique Verhulst, zoals de Valkenswaardse zangeres in het echt heet, werd in de zomer de nieuwe presentatrice van Surprise, surprise. Zij nam de plaats in van Beau van Erven Dorens, die eigenlijk de presentatie op zich zou nemen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.