'Vaste gast' restaurant Zoetelief Den Bosch verslikt zich in eten: slachtoffer naar ziekenhuis

26 mei 2015 om 00:13 • Aangepast 21 november 2020 om 18:13
nl
Bij restaurant Zoetelief aan de Korte Putstraat in Den Bosch heeft een gast zich maandagavond in zijn eten verslikt. Het slachtoffer was er zo ernstig aan toe dat er een traumahelikopter ter plaatse moest komen. Het toestel landde in de omgeving van de Pettelaar.
Profielfoto van
Geschreven door

De man is buiten levensgevaar, melden bronnen aan Omroep Brabant. Hij is in het ziekenhuis bijgekomen en is stabiel.
ReanimatieHet ongeluk gebeurde even voor tien uur. Er kwamen zeker twee ambulances op het incident af. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen. Ooggetuigen melden aan Omroep Brabant dat de gast zich in een oester verslikt zou hebben.
De man zat op het terras van het restaurant toen hij zich verslikte. Omstanders grepen meteen in en reanimeerden het slachtoffer. Een van hen paste de Heimlichgreep toe. Even later namen de hulpdiensten het over.
'Een hoop mensen'Een woordvoerder van restaurant Zoetelief bevestigt het incident, maar wil er verder inhoudelijk niet op reageren. Het zou in elk geval gaan om een vaste gast van het restaurant. “Er staan momenteel een hoop mensen om hem heen. Voor nu wil ik het hierbij laten.”
Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Restaurant Zoetelief is vanwege het ongeval gesloten. Naar verluidt gaat het restaurant dinsdag weer open.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.