Sport donderdag: Muskens uitgeschakeld, De Vries weg bij RKC, Contract voor Jordy Vleugels

16 oktober 2014 om 19:47
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Eefje Muskens, Jordy Vleugels en Mark de Vries.
Geschreven door

Muskens uitgeschakeldEefje Muskens uit Goirle is met haar partner Selena Piek uitgeschakeld in de tweede ronde van de open Deense kampioenschappen badminton in Odense. Bao Yixin en Tang Jinhua uit China waren te sterk. Muskens en Piek boden tegen deze Chinese aanvoersters van de mondiale ranglijst bijna 40 minuten aardig tegenstand, zonder uitzicht te krijgen op een stunt: 17-21 12-21.
De Vries weg bij RKCAlgemeen manager Mark de Vries is weg bij RKC Waalwijk. Dat meldt het Brabants Dagblad. Hij past volgens RKC niet meer in de toekomstvisie van de club. De Vries is vijf jaar werkzaam geweest bij de Waalwijkse club. Officieel is hij 'vrijgesteld van werkzaamheden'. Beide partijen praten volgens het BD nog over de voorwaarden waaronder het dienstverband ontbonden zal worden.
Driejarig contract voor Jordy VleugelsJordy Vleugels staat op het punt een driejarig contract te tekenen bij Willem ll. De 18-jarige Belgische middenvelder maakte eind vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal en maakt dit seizoen onderdeel uit van de selectie van Jurgen Streppel. Vleugels doorliep de jeugdopleiding van Willem ll en wordt al enige tijd als het grootste talent van de club beschouwd. Dit seizoen kreeg hij nog geen speelminuten in de competitie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.