Moord op kickbokser Volkan Düzgün uit Veghel: vermeende opdrachtgevers niet vervolgd

16 oktober 2014 om 15:29 • Aangepast 21 november 2020 om 22:05
nl
Twee verdachten in de zaak van de moord op Volkan Düzgün, Yalcin M. (32) uit Vught en Tony van G. (43) uit Veghel, worden niet vervolgd voor de betrokkenheid bij de dood van de Veghelse kickbokser. Dit maakte justitie donderdag bekend in een zogenoemde pro-formazaak. Er is te weinig bewijs tegen het tweetal.
Profielfoto van
Geschreven door

Eerder had de rechtbank al vraagtekens bij de betrokkenheid van de twee verdachten. Wel worden de twee nog verdacht van witwassen, verboden drugsbezit en het houden van een hennepkwekerij.
Ondanks dat de twee niet worden vervolgd, komen ze voorlopig nog niet vrij. De voorlopige hechtenis wordt niet opgeheven, zo werd duidelijk tijdens de pro-formazaak. Ze blijven nog verdacht in de moordzaak.

Wachten op privacy instellingen...

Neef van Pat R.De twee verdachten werden op vier juli opgepakt. De mannen zouden opdracht hebben gegeven voor de moord op Düzgün. Een 21-jarige neef van Yalcin M., Pat R., zit al meer dan een jaar vast. Hij wordt ervan verdacht te hebben geschoten.
Volkan Düzgün werd in juli vorig jaar dood gevonden in een auto bij zijn huis. Hij was verdachte in de zaak van de schietpartij op een kickboksgala in Zijtaart. Pat R. werd in september opgepakt aan de Kempkeshoeve in Vught. Hij wordt verdacht van de moord op Düzgün door één of meer schoten.
Op 8 januari wordt de zaak inhoudelijk behandeld.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.