Britse organisatie reikt 'groene prijs' uit aan Extrema Outdoor : ‘Trots op internationale aandacht’

16 oktober 2014 om 15:14 • Aangepast 21 november 2020 om 22:05
nl
Internationale erkenning voor Extreme Outdoor. Het Eindhovense dancefestival is woensdag tijdens de ADE Green-conferentie bekroond met een 'Greener Festival Award', een internationale prijs voor festivals die zich verdiepen in 'groene prestaties'.
Profielfoto van
Geschreven door

De prijs werd uitgereikt door Greener Festival, een Britse organisatie die wereldwijd festivals en feesten toetst op hun groene prestaties. Sinds enkele jaren verdiept Extrema Outdoor zich in afval- en energietoepassingen voor het evenement.

Wachten op privacy instellingen...

'Prijs is extra stimulans'De organisatoren van het dancefeest willen met samen met de bezoekers verantwoord ondernemen 'met liefde voor mens en planeet'. Marcel Mingers, creatief directeur van Extrema, is trots op de prijs.
"Het voelt goed dat nu internationaal wordt opgemerkt dat we ook vooroplopen op gebied van duurzame festival innovaties", vertelt hij. Projectmanager Laura van de Voort vult aan: "De prijs is een extra stimulans om tijdens de twintigste editie nog een stapje verder te gaan."
Extrema Outdoor 2015De jubileumeditie van Extrema Outdoor vindt op 11 juli 2015 plaats aan het recreatiestrand Aquabest bij Eindhoven. Tickets kosten vijftig euro.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.