Art Rooijakkers en Penoza niet in de prijzen bij Televizier Gala

17 oktober 2014 om 00:19
nl
Tijdens de 49ste editie van het Televizier-Ring Gala zijn er geen Brabanders in de prijzen gevallen. Art Rooijakkers uit Geldrop verloor de strijd om de Gouden Stuiver en de Zilveren Televizier-Ster. Uiteindelijk won niet Penoza III, maar Flikken Maastricht de Gouden Televizier-Ring.
Geschreven door

Penoza III, de successerie met Monic Hendrickx uit Deurne en Marcel Musters uit Tilburg, was voor het eerst genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.
Het Televizier-Ring Gala werd dit jaar gepresenteerd door Jan Smit en was live te volgen op NPO 1. Dit jaar kwam er een recordaantal van 725.000 stemmen binnen, maar liefst 45 procent meer dan vorig jaar.
Geen Roy DondersDe genomineerden werden onlangs bekendgemaakt tijdens een uitzending van RTL Boulevard. In dat rijtje met kanshebbers ontbrak Roy Donders.
Volgens de zus van Donders, Rian, was het RTL5-programma Roy Donders: Stylist van het Zuiden wel degelijk genomineerd voor de Televizier-Ring. Dat meldde ze voorafgaand aan de bekendmaking van de nominaties op haar eigen Facebook-pagina. De AVROTROS gaf toen al te kennen dat er helemaal nog geen nominaties bekend waren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.