Tilburg vanaf vandaag treinloos vanwege verbouwing station

18 oktober 2014 om 16:16
nl
In de herfstvakantie rijden er geen treinen van en naar het centraal station van Tilburg. Van zaterdag 18 tot en met donderdag 23 oktober zijn reizigers een half uur tot een uur langer onderweg. De NS zet bussen in.
Geschreven door

De bussen rijden tussen Tilburg en Breda, Tilburg en Den Bosch, Breda en Den Bosch en Eindhoven en Breda. Ook zijn er stopbussen die rijden tussen Breda, Tilburg en Oisterwijk.
Spoorlaan afgeslotenDe Spoorlaan in Tilburg is sinds vrijdag 17 oktober helemaal afgesloten voor auto's. Dit is nodig om ruimte te maken voor de bussen die van en naar het centraal station rijden en om de veiligheid van voetgangers en fietsers te garanderen. De Spoorlaan is nog dicht tot en met vrijdag 24 oktober.
VerbouwingDe treinen rijden niet door een grote verbouwing aan het station. Door de Spoorzone en het groeiend aantal reizigers is uitbreiding nodig. Er komen twee passages, één met winkels en de ander, ter hoogte van de Willem II Straat, voor voetgangers en fietsers. Ook is het station straks beter toegankelijk voor mindervaliden en reizigers met bagage door liften en roltrappen naar alle perrons.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.