Thijs Slegers in FC Onder Ons: 'NAC ving bot bij Gertjan Verbeek en Mario Been'

17 oktober 2014 om 19:39
nl
NAC Breda heeft Gertjan Verbeek en Mario Been gepolst voor de functie van hoofdtrainer, maar de club kan beide trainers niet betalen. Dat meldt VI-journalist Thijs Slegers in FC Onder Ons.
Geschreven door

"Via het informele circuit heeft NAC een balletje opgegooid bij Verbeek en Been, maar zij zijn absoluut onhaalbaar. Zij zitten in een andere range als het gaat om financiën. Bij NAC moet je hoofdtrainer worden omdat je die ambitie hebt, niet om centjes te verdienen", vertelt Slegers in het voetbalprogramma van Omroep Brabant.
Lees ook: Fans NAC Breda willen een ervaren trainer, wie zouden daarvoor in aanmerking komen?
Ontslag GudeljNAC Breda is op zoek naar een nieuwe oefenmeester nadat maandag Nebojsa Gudelj op straat werd gezet. Onder interim-trainer Eric Hellemons is er volgens Slegers meteen een andere wind gaan waaien.
“De buitenlandse jongens die binnen zijn gekomen via makelaar Vlado Lemic hadden in het begin een status aparte. De andere spelers irriteerden zich daar een bult aan. Na de eerste paar dagen onder Hellemons en Penders zie je meteen dat dat afgelopen is. Er is meteen sprake van een ander gevoel.”
FC Onder OnsIn FC Onder Ons is ook voormalig hockeycoach Marc Lammers te gast. De uitzending begint om 17.50 uur en wordt ieder uur herhaald. De presentatie is in handen van Paul Post.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.