Guus Meeuwis presenteert Hollandse Meesters in Rijksmuseum: 'Het dak gaat er altijd af met Guus'

18 oktober 2014 om 12:34
nl
Het is weer even wat anders dan het Philips Stadion. Guus Meeuwis presenteerde vrijdagavond zijn nieuwe cd in het Rijksmuseum in Amsterdam voor een paar honderd mensen. Meeuwis zingt Nederlandstalige klassiekers en daarom heet het album 'Hollandse Meesters'.
Geschreven door

Het optreden in het Atrium begon met Henny Vrienten, de zanger van de band Doe Maar. Hij overhandigde de plaat aan de Tilburgse zanger met deze plaat zijn 20-jarig jubileum als artiest viert.
Kaartjes Je kon geen kaartje kopen voor de cd-presentatie. Toch hebben veel echte fans alsnog een ticket kunnen bemachtigen.
"Gelukkig heeft mijn dochter bij Koffietijd kaartjes gewonnen en kon ik hier bij zijn," aldus een Brabantse dame. Ze gaat naar alle concerten van de Tilburgse zanger en zou erg teleurgesteld geweest zijn als ze deze had moeten missen.
Een Brabants stel hoopt dat het lied 'Brabant' toch nog wel even langskomt. "Ook al is het vanavond de cd-presentatie, als Guus zingt hoort Brabant er toch wel bij." Een andere fan stelt: “Het wordt een andere manier Guus, maar zeker niet minder. Want het dak gaat er altijd af met Guus.”
Klassiekers Meeuwis zong samen met de New Cool Collective nummers van Wim Sonneveld, Toon Hermans, Herman van Veen maar ook van Abel uit Breda.
Volgend jaar geeft hij ter ere van zijn twintigjarig jubileum een eenmalig optreden in de Royal Albert Hall in Londen. De show was binnen twee dagen uitverkocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.