Video

SPM Shoeters in eigen huis te sterk voor titelverdediger Donar uit Groningen

19 oktober 2014 om 18:52 • Aangepast 21 november 2020 om 22:01
nl
SPM Shoeters heeft zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen titelverdediger Donar uit Groningen met 76-59 gewonnen. De Bosschenaren gingen bijna de gehele wedstrijd aan kop. Door de winst staat SPM Shoeters nu derde in de nationale basketbalcompetitie.
Profielfoto van
Geschreven door

De Bosschenaren wisten vooral in de eerste helft het verschil te maken. Na het eerste kwart was het 17-12, in het tweede kwart wist SPM Shoeters uit te lopen tot 45-26.

Wachten op privacy instellingen...

Donar weet niet terug te komenIn de tweede helft wist Donar niet meer te overtuigen. Na het derde kwart was het 55-35, uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 76-56.
Brandyn Curry speelde zondagmiddag niet mee met de Bosschenaren. Hij was nog niet fit genoeg. Reggie Johnson en Lance Jeter speelden niet omdat ze nog wachten op hun werkvergunningen.

Wachten op privacy instellingen...

'Zijn op de goede weg'Arvin Slagter was tevreden over het vertoonde spel. "We hebben goed gespeeld, ondanks dat Reggie en Lance er nog niet bij waren. Nu hebben we een goede Nederlandse kern, als die twee Amerikanen er bijkomen worden we nog beter en dan biedt mogelijkheden voor de toekomst."

Wachten op privacy instellingen...

SPM Shoeters op plek drieDoor de winst staat SPM Shoeters nu derde in de Dutch Basketball League. ZZ Leiden gaat aan kop met acht punten uit vier wedstrijden. Landstede uit Zwolle staat op plek twee met zes punten uit drie wedstrijden, SPM Shoeters volgt op plek drie met zes punten uit vier wedstrijden. Donar is terug te vinden op de zevende plaats.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.