Bakfiets met oppas en twee kinderen te water bij Keldonk: 6-jarige jongen uit Erp overleden

20 oktober 2014 om 18:46
nl
Een van de kinderen die maandagochtend bij Keldonk in de Zuid-Willemsvaart terechtkwam is overleden. Het gaat om de 6-jarige Ryan Manders uit Erp. Rond elf uur reed een 64-jarige oppas met twee kinderen met een bakfiets het water in bij Sluis 5. Het driejarige zusje van de overleden jongen raakte niet gewond. De oppas moest worden gereanimeerd.
Geschreven door

Toen de hulpdiensten ter plekke kwamen, zagen ze het 3-jarig meisje drijven in het water. Het meisje bleek ongedeerd te zijn. Ze zou huilend om hulp hebben geroepen.
Duikers het water inDe 64-jarige oppas bleek niet aanspreekbaar en werd direct gereanimeerd. Enige tijd later werd ook de 6-jarige jongen door een duikteam in het water gevonden. Ook hij moest worden gereanimeerd, maar overleed later in het ziekenhuis.
Even later werd duidelijk dat het om de 6-jarige Ryan Manders uit Erp zou gaan. Zijn voetbalclub RKVV Erp heeft verslagen gereageerd op het nieuws.
Oorzaak onbekendDuikers uit Den Bosch werden opgeroepen om assistentie te verlenen. Een traumahelikopter kwam ter plekke. Over de oorzaak van het ongeval kon de politie maandagmiddag nog niets zeggen. Hier wordt onderzoek naar gedaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.