Justitie verdenkt man (36) uit Maurik van doodschieten Yvon Pfaff (49), aldus advocaat

21 oktober 2014 om 01:06
nl
Justitie verdenkt een 36-jarige man uit Maurik ervan dat hij eerder dit jaar de 49-jarige Yvon Pfaff uit het Gelderse Ochten heeft doodgeschoten. De vermeende schutter zwijgt over zijn rol.
Geschreven door

Een 40-jarige man uit Den Bosch, die in september in Italië werd opgepakt, wordt ervan verdacht de opdracht te hebben gegeven om de vader van drie kinderen te doden. Pfaff is neergeschoten en door zijn hoofd gestoken op een recreatiepark in het Gelderse Ewijk, zo blijkt uit onderzoek.[YouTube:body:http://youtu.be/FqknvoRxksk]
Veel verdachtenInmiddels heeft de politie zeven mensen opgepakt. De andere zes verdachten werden op 23 en 29 september aangehouden. Zij worden allemaal verdacht van betrokkenheid bij de zaak. Misdaadjournalist Hendrik-Jan Korterink vermoedde al dat er meerdere daders in het spel waren.
Het lichaam van Pfaff werd 22 juni in een uitgebrande auto in Sint-Michielsgestel gevonden. Een 37-jarige vrouw uit Den Bosch wordt verdacht van betrokkenheid bij brandstichting. Justitie looft nog altijd 15.000 euro uit voor de gouden tip.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.