Video

Mariaschool Erp in diepe rouw na overlijden Ryan (6) door bakfietsongeluk: 'Het is niet te bevatten'

21 oktober 2014 om 12:49 • Aangepast 21 november 2020 om 22:00
nl
"Het is verschrikkelijk, niet te bevatten," zegt directeur Paul Verrijdt van de Mariaschool in Erp. De 6-jarige Ryan Manders, die maandag om het leven kwam door een bakfietsongeluk, zat daar in groep 3.
Profielfoto van
Geschreven door

Het nieuws is hard aangekomen op de kleine school met 210 leerlingen. Ryan Manders kwam maandag om het leven nadat zijn 64-jarige oppas met de bakfiets in de Zuid-Willemsvaart bij Keldonk terecht kwam. Het 3-jarige zusje van Ryan raakte niet gewond. De oppas moest worden gereanimeerd en is naar het ziekenhuis gebracht.
School openDe Mariaschool gaat woensdagmorgen een uurtje open. Mensen die er behoefte aan hebben, kunnen dan langskomen. De school is van plan een herdenkhoekje in te richten. Verder is de school gesloten voor de herfstvakantie.

Wachten op privacy instellingen...

Volgens directeur Verrijdt hangt het vooral van de familie van Ryan af wat er verder gaat gebeuren qua herdenking. De school heeft nog geen contact gehad met de familie. "Dus we zijn terughoudend in wat voor actie we verder allemaal gaan ondernemen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.