Bredanaar eist dat ex-vriendin mee fietsen gaat stelen, duwt haar en steelt portemonnee

21 oktober 2014 om 13:42
nl
De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een Bredanaar aangehouden omdat hij op de Cypresstraat in Breda zijn ex-vriendin van haar fiets had geduwd en vervolgens haar tas meenam. Hij zou maandagavond van haar hebben geëist dat ze mee ging om fietsen te stelen.
Geschreven door

De 36-jarige vrouw heeft aangifte gedaan. Ze vertelde dat ze een half jaar een relatie met de 49-jarige verdachte heeft gehad. Ze had het uitgemaakt, maar dat wilde hij niet accepteren. Zowel zij als haar ex-vriend gebruikt harddrugs.
Duw tegen schouderMaandagavond eiste hij dat ze meeging om fietsen te stelen. Ze fietsten vanaf de Tuinzigtlaan de Cypresstraat in. Daar kregen ze ruzie. De Bredanaar gaf haar tijdens het fietsen een duw tegen haar schouder. Ze liet de fiets op de grond vallen en vluchtte weg. Ze zag dat haar ex-vriend haar tas met portemonnee meenam en wegfietste.
De vrouw heeft aangifte gedaan. Agenten gingen vervolgens naar het huis van de 49-jarige Bredanaar in de wijk Heuvel, waar ze hem rond kwart voor twee 's nachts hebben aangehouden.
Tas in speeltuintjeHij had de tas van zijn ex achtergelaten in een speeltuintje. Op zijn aanwijzing is deze vervolgens gevonden. De man had inbrekerswerktuigen in zijn kleding.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.