Sport woensdag: Jumbo sponsort schaats-wielerploeg en Depay klaar voor rentree bij PSV

22 oktober 2014 om 09:44
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Jumbo als sponsor voor wieler- en schaatsploeg en Depay lijkt klaar voor rentree bij PSV
Geschreven door

De Veghelse supermarktketen Jumbo wordt volgens De Telegraaf de tweede naamsponsor van de gecombineerde wieler- en schaatsploeg TEAMLottoNL. Jumbo zou jaarlijks drie miljoen euro in de ploeg investeren. In het team zitten onder meer de schaatsers Sven Kramer en Jan Smeekens en de wielrenners Robert Gesink en Wilco Kelderman. Donderdag staat de officiele teampresentatie op het programma.
Depay wel, Wijnaldum nog niet klaar voor rentreeMemphis Depay keert donderdag vermoedelijk terug in de wedstrijdselectie van PSV, voor het Europa League-duel tegen Panathinaikos. De aanvaller stond bijna zes weken buitenspel vanwege een liesblessure. Georginio Wijnaldum is ook op de weg terug van een knie-blessure, maar hij zal er tegen Panathinaikos nog niet bij zijn.
Mendes da Silva ontbreekt bij PanathinaikosDavid Mendes da Silva ontbreekt donderdag bij Panathinaikos, dat het in Eindhoven opneemt tegen PSV in de Europa League. De oud-speler van onder meer AZ en NAC is geblesseerd, meldt hij in De Telegraaf.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.