Geen schot in zaak rond Tilburgse bewindvoerder die cliënten dupeerde en van flat sprong

22 oktober 2014 om 13:35
nl
Nog altijd is niet duidelijk wie aansprakelijk kan worden gesteld voor de puinhoop die de Tilburgse bewindvoerder Pieter de K. achterliet na zijn dood. De Tilburger sprong in juni van een flat. Na zijn dood bleken een hoop van zijn cliënten die met schulden naar hem toe waren gekomen, nog dieper in de problemen te zitten.
Geschreven door

Een aantal van hen nam een advocaat in de arm, maar diezelfde advocaat vertelt nu dat er absoluut geen schot in de zaak zit.
Infoavond kwam er nooitEr zou een informatieavond komen, georganiseerd door de Tilburgse stichting de Ketting, maar die bijeenkomst is nooit van de grond gekomen. "Ik heb al herhaaldelijk contact opgenomen met de Ketting, maar ik krijg maar geen antwoord", zo vertelt advocaat Roy van Kerkhof.
Doel was om zoveel mogelijk mensen te verenigen en dan gezamenlijk een procedure op te starten. Maar de gedupeerden tonen weinig initiatief.
Rappórt BI"Als het zo doorgaat, ga ik het alleen namens mijn drie cliënten proberen." Van Kerkhof denkt dat er bij de erfgenamen van De K. weinig te halen valt. "In eerste instantie zal worden gekeken naar de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar." Als dat niet lukt gaat Van Kerkhof kijken of de koepelorganisatie Rappórt BI waar De K. werkzaam was, aansprakelijk kan worden gesteld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.