Video

Nicky Opheij uit Handel topfavoriet in finale van Holland's Next Top Model

22 oktober 2014 om 13:35
nl
Van een steiger op een bouwplaats naar de catwalk van het RTL-programma Holland’s Next Top Model. Nicky Opheij uit Handel draait daar haar hand niet voor om. Maandag 27 oktober staat ze in de finale van het programma. Volgens de andere modellen in spe is Opheij de grote favoriet. En wat vindt Nicky zelf van haar finaleplaats? "Ik geloof het eigenlijk nog steeds niet."
Geschreven door

De 19-jarige volgt de opleiding Bouwkunde bij de Afdeling Techniek& Samenleving van ROC de Leijgraaf in Veghel. Ze is een van de weinige meisjes die deze opleiding volgen. Volgens de opleiding werd ze als model ontdekt toen ze tijdens een schooluitstapje in Amsterdam gebouwen bekeek.
handtekening oefenenDe finale van Holland’s Next Top Model wordt maandagavond om halftien uitgezonden op RTL5. In een bouwmarkt in Gemert heeft Nicky een bijbaantje. Nog wel. Want hoewel het baantje uitstekend bevalt, verwacht ze er over een jaar niet meer te werken.
Klanten herkennen haar steeds vaker. "Kinderen willen dan op de foto of ze willen een handtekening. Ik had nog niet zo'n mooie handtekening. Dus die ben ik nog aan het oefenen."  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.