Video

Mariaschool in Erp herdenkt Ryan (6) die om het leven kwam door bakfietsongeluk

22 oktober 2014 om 13:59
nl
De Mariaschool in Erp herdenkt de 6-jarige Ryan die maandag om het leven is gekomen door een bakfietsongeluk. De school opende woensdagmorgen de deuren speciaal voor de herdenking.
Geschreven door

In de school is een hoek ingericht met onder meer foto's van Ryan. Verschillende leerlingen hebben bij zijn foto tekeningen neergelegd. Zondag is er in de kerk van Erp een grote herdenking van Ryan.
Grote opkomstOp de school is het nieuws van het overlijden van Ryan hard aangekomen. De Mariaschool is gesloten vanwege de herfstvakantie, maar toch open woensdag. Mensen die er behoefte aan hebben konden langskomen. De opkomst was groot. Volgens directeur Paul Verrijdt was iedereen erg stil, ook de vader van Ryan was aanwezig om een foto te komen brengen voor het herdenkingshoekje.
Ryan Manders kwam maandag om het leven nadat zijn 64-jarige oppas met de bakfiets in de Zuid-Willemsvaart bij Keldonk terecht kwam. Het 3-jarige zusje van Ryan raakte niet gewond. De oppas moest worden gereanimeerd en is naar het ziekenhuis gebracht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.