96-jarige man keert op A58 bij Heerle en botst tegen auto met volwassene en drie kinderen

22 oktober 2014 om 19:19 • Aangepast 21 november 2020 om 21:58
nl
Een 96-jarige man heeft woensdagochtend rond halfelf een botsing veroorzaakt op de A58 bij Heerle nadat hij op de snelweg was gekeerd. Hij botste tegen een auto met daarin een 40-jarige man uit Utrecht en drie kinderen. Niemand raakte volgens de politie gewond.
Profielfoto van
Geschreven door

Agenten zagen even later in Wouwse Plantage een auto staan die voldeed aan het signalement van de spookrijder. De wagen had schade.
Naar huis gebrachtAl snel bleek dat het om de man ging die het ongeluk op de snelweg tussen Roosendaal en Bergen op Zoom had veroorzaakt. Het rijbewijs van de man, een inwoner van Wouwse Plantage, is ingenomen. Agenten hebben hem naar huis gebracht.
Erg geschrokkenDe hoogbejaarde man verklaarde dat hij er zelf erg van geschrokken was dat hij was gekeerd op de snelweg. Hij dacht dat het wel meeviel met de schade na de botsing met de auto. Daarom was hij doorgereden naar de eerstvolgende afslag.
De man uit Utrecht was met zijn auto tegen de middengeleider tot stilstand gekomen. Agenten zetten het verkeer tijdelijk stil waardoor de man uit Utrecht de wagen op de vluchtstrook kon plaatsen.
Volgens de politie heeft de spookrijder verder geen botsingen veroorzaakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.