Video

Sloop afgebrande Tamoil-pomp in Eindhoven: nu asbest opruimen, dan zoeken naar persoonlijke spullen

23 oktober 2014 om 08:37 • Aangepast 21 november 2020 om 21:58
nl
Slopers zijn donderdagochtend begonnen met sloopwerkzaamheden rond het Tamoil-tankstation in Eindhoven. In augustus ging de pomp in vlammen op na brandstichting. "Eerst wordt asbest dat er nog ligt opgeruimd en daarna gaan we zoeken naar persoonlijke bezittingen die nog tussen het puin liggen", vertelt de sloper donderdagochtend.
Profielfoto van
Geschreven door
Wachten op privacy instellingen...

Of de bewoners van de naast de benzinepomp gelegen flat nog persoonlijke spullen tegemoet kunnen zien, verwacht hij trouwens niet. "Ik ben bang dat er niet veel bruikbaars meer te vinden is", vertelt hij donderdag.
De volledige sloop van het tankstation en van panden in de omgeving kan nu pas plaatsvinden, omdat de politie nog onderzoek deed.
Naastgelegen flat geslooptDirect na de brand werd al een gedeelte van de naastgelegen flat gesloopt. Vanwege het saneren van asbest en het uitzoeken van persoonlijke bezittingen in de brokstukken, duurt het slopen van het tankstation twee weken.
In opsporingsprogramma's is de afgelopen tijd al aandacht besteed aan de zaak, maar het heeft niet geleid tot arrestaties.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.