Curator van voortvluchtige Roger Lips sluit brasserie Tante Pietje in Uden

23 oktober 2014 om 00:56 • Aangepast 21 november 2020 om 21:57
nl
Curator Ruud Dekker heeft woensdagmiddag brasserie Tantje Pietje aan het Lieve Vrouwenplein in Uden gesloten. Op de deur van het pand hangt een brief met daarop de tekst 'op last van curator gesloten'.
Profielfoto van
Geschreven door

De rechtbank in Den Bosch bepaalde dinsdag dat de curatoren in het persoonlijke faillissement van de Udense vastgoedhandelaar Roger Lips volledige toegang krijgen tot de administratie van zijn vastgoedconcern.
Beslag op inventarisCurator Dekker handelt momenteel het faillissement van de voortvluchtige Udenaar af. Op alle goederen van Tantje Pietje rust faillissementsbeslag, meldt de brasserie. De curator heeft beslag gelegd op de gehele inboedel en het pand afgesloten.
Eigenaar Rob Hoefs was woensdagavond niet bereikbaar voor commentaar. Hotel Tante Pietje blijft overigens wel gewoon open.

Wachten op privacy instellingen...

Verdachte transactiesLips werd vorig jaar april failliet verklaard. In juni van dit jaar werden al vier bv's van Lips ontmanteld door curator Ruud Dekker. Hij stuitte naar eigen zeggen op een aantal verdachte transacties. Lips staat voor meer dan 100 miljoen euro in het krijt bij verschillende banken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.