TeamLottoNL Jumbo niet in het geel naar de Tour de France

23 oktober 2014 om 17:38
nl
Supermarktketen Jumbo uit Veghel heeft zich, zoals verwacht, als tweede sponsor gebonden aan de gecombineerde schaats- en wielerploeg TeamLottoNL. Dat is donderdag bekendgemaakt bij de officiële teampresentatie in Utrecht. De formatie gaat verder als TeamLottoNL Jumbo.
Geschreven door

Bij de wielerploeg, die na het afhaken van het Amerikaanse Belkin een nieuwe sponsor nodig had, staan renners als Robert Gesink,Steven Kruijswijk, Moreno Hofland, Marc Goos, Wilco Kelderman, Laurens ten Dam en de Belg Sep Vanmarcke onder contract. De schaatsploeg van coach Jac Orie heeft Olympisch kampioenen Sven Kramer en Stefan Groothuis binnen de gelederen, evenals de winnaars van olympisch zilver Jan Smeekens en Annette Gerritsen.
Kruijswijk blij met 'gele trui'Ook het tenue dat de leden van de schaats- en wielerploeg de komende jaren zullen dragen, werd gepresenteerd. De belangrijkste kleur is geel, tot hilariteit van Steven Kruijswijk.
"Goh, is toch apart voor een wielrenner om bijna het gehele seizoen in het geel te rijden."
Ander tenue bij de Tour de FranceUitgerekend tijdens de Tour de France zal dat waarschijnlijk niet het geval zijn. De Tour-organisatie zou de ploegleiding al hebben laten weten dat het wielertenue te weinig afwijkt van de gele trui in de Tour en dat de ploeg dan in een aangepast tenue zal moeten verschijnen.
De schaatsers maken volgende week bij de NK afstanden in Heerenveen hun debuut in hun nieuwe outfit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.