Memphis Depay ziet geen kwaad in 'domme gele kaart'

24 oktober 2014 om 03:07
nl
De rentree van Memphis Depay bij PSV ging niet onopgemerkt. Na bijna zes weken afwezigheid scoorde hij tegen Panathinaikos de enige PSV-goal én kreeg een opvallende gele kaart, omdat hij meteen daarna zijn shirt uittrok. Bang voor consequenties in het verdere toernooi is hij niet. "Ik krijg bijna nooit kaarten en later in het toernooi tellen ze niet meer mee."
Geschreven door

Natuurlijk is het wel een beetje dom, om op zo'n manier een gele kaart te pakken. Depay: "Achteraf kan ik me dat inderdaad afvragen, maar op dat moment maak ik die keuze. Ik ben niet vaak geblesseerd geweest en dan is het wel lastig om toe te moeten kijken als PSV of het Nederlands Elftal speelt. Na die goal kwam die emotie vrij, waarbij ik dus het shirt uittrok."
Memphis Depay weer de oudeAan weinig was te merken dat Depay er even uit was geweest. Zelf was de jonge aanvaller daar na afloop ook opgetogen over.
"Conditioneel en qua gevoel is het uitstekend gegaan. Ik voel me dan ook weer helemaal de oude. Maar het is zonde dat het toch nog 1-1 wordt, want met een 1-0 overwinning was de terugkeer nog lekkerder geweest."
Ze waren bang voor onsWant lange tijd leek het er op dat Depay ook matchwinner zou zijn. Zijn doelpunt aan het einde van de eerste helft leek voldoende voor de winst voor PSV. Maar in de slotfase wist Panathinaikos toch nog de gelijkmaker te scoren. Depay zag dat gebeuren op de reservebank, want was halverwege de tweede helft gewisseld.
"We hadden ze plat liggen in de eerste helft. Ze leken zelfs bang voor ons. Maar na rust was het totaal anders bij ons. Het veldspel werd minder en we voerden onze taken niet goed uit. Dan krijgen we dus een goal tegen en dat is niet de eerste keer dat dat bij ons gebeurt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.