Bredanaar verjaagt gewelddadige autodieven uit zijn bestelbus

24 oktober 2014 om 12:40
nl
Een bewoner van de Bredase wijk IJpelaar heeft donderdagavond twee autodieven uit zijn Ford Transit verjaagd. Hij moest hierbij een flinke trap tegen zijn hoofd incasseren, maar de dieven sloegen wel op de vlucht.
Geschreven door

De bestelbuseigenaar werd rond halfelf wakker van een harde knal. Hij zag een man in de brandgang van de Zorgvlietstraat staan en kleedde zich snel aan. Eenmaal buiten zag hij het linkerportier van zijn busje openstaan. Achter het stuur zat een onbekende man.
Uit wagen sleurenDe Bredanaar rende gelijk naar de parkeerplaats om de inbreker uit zijn wagen te sleuren. Vervolgens kreeg hij een trap op zijn hoofd van een toegesnelde handlanger van de autodief. Hierna stapten allebei de mannen in een Volkswagen Polo en reden snel weg.
De Bredanaar raakte bij de korte knokpartij gewond aan zijn hoofd. Hij kon wel een omschrijving geven van de daders. Het ging om mannen met een getint uiterlijk. De man in de brandgang was ongeveer 18 tot 25 jaar en droeg een donkere jas met capuchon. De man in zijn auto had gemillimeterd haar en droeg een donkergroen vest. De politie onderzoekt de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.