FC Eindhoven wint met gemak van Telstar, Helmond Sport onderuit

25 oktober 2014 om 03:12
FC Eindhoven heeft vrijdagavond de pijnlijke nederlaag tegen FC Oss bij Telstar ruimschoots goedgemaakt. De club benutte de kansen optimaal en won met 0-5.

Want Joey Sleegers en Anthony van den Hurk zorgden al binnen een kwartier voor twee doelpunten. Daar bleef het de eerste helft bij.
Gunst en Van den Boomen verdubbelden de score in de tweede helft. Ook invaller Tom Boere pikte tot slot zijn doelpuntje mee: 0-5. FC Eindhoven staat vierde in de Jupiler League.
Helmond Sport onderuitHet lukt Helmond Sport maar niet de onderste regionen van de Jupiler League te verlaten. Vrijdag was Almere City met 3-2 te sterk.
Helmond Sport begon de wedstrijd slecht. Na een verkeerde terugspeelbal van Kevin Visser opende Vincent Janssen de score en tien minuten later maakte hij ook de 2-0.
VoorlaatsteHelmond Sport kwam via een penalty van Stanley Elbers en een goal van Marc Koot nog terug tot 2-2, maar Leon de Kogel zorgde ervoor dat de punten toch in Almere bleven.
Helmond Sport staat voorlaatste. De ploeg van coach Jan van Dijk houdt alleen Fortuna Sittard onder zich.