Bruidegom eindigt trouwfeest in de cel na dichtknijpen keel agent

6 juli 2015 om 08:52
nl
Twee agenten zijn zaterdagavond mishandeld in een huis in Mierlo. Ze waren daar naartoe gegaan na een melding over geluidsoverlast bij een bruiloft. De bruidegom is opgepakt en bracht zijn huwelijksnacht door in de cel.
Geschreven door

De agenten vroegen de mensen in het huis het rustiger aan te doen en de muziek zachter te zetten. Toen dit na een halfuur nog niet gebeurde, gingen ze terug om de bewoner een bekeuring te geven.
WurggreepDaarop gaf de bruidegom één van de agenten een elleboogstoot. Ook schopte hij hem tegen zijn been. Daarna greep hij de andere agent bij zijn nek. Hij drukte met een wurggreep zijn keel dicht, waardoor de agent bijna geen lucht kreeg.
Tijdens de worsteling die ontstond, vielen de twee mannen op de grond. Toen konden andere agenten hun collega ontzetten en werd de man uit Mierlo aangehouden.
Diensthonden nodigDe andere mensen in het huis waren het niet eens met de aanhouding en bemoeiden zich ermee. Met behulp van twee diensthonden kregen de agenten de situatie onder controle.
Verhaal van de bruidegomVolgens bruidegom Michael ging het allemaal mis toen de politie hem rond kwart over twaalf vertelde dat hij zijn trouwfeest moest stoppen vanwege geluidsoverlast. Naar eigen zeggen mocht hij vanwege de doorkomst van de Kennedymars echter langer lawaai maken en had de politie het feest dus niet stil mogen leggen.
De bruidegom bestrijdt niet dat hij tekeer is gegaan tegen de politie. Wel zouden volgens hem verschillende bruiloftsgasten er flink van langs hebben gekregen met de wapenstok. "Ze hebben striemen van een meter op hun rug."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.