Politie zoekt groep minderjarige straatrovers in Tilburg

25 oktober 2014 om 12:37
nl
In Tilburg is een groep straatrovers actief die zich schuldig zou hebben gemaakt aan zeker vier straatroven. Geld, telefoons en sieraden werden door de jongens meegenomen. Mogelijk gaat het bij deze straatroven om dezelfde daders.
Geschreven door

Op 3 oktober sloegen de jongens toe op de Langendijk. Op 17 oktober werden twee straatroven gemeld, op het Hultensepad en de Goirkekanaaldijk. Twee dagen later was het raak op de Gramsbergenlaan.
Jonge rovers maken jonge slachtoffersDe straatrovers lijken te kiezen voor jonge slachtoffers. Zo werden drie 13-jarige jongens beroofd en was het vierde slachtoffer een 18-jarige man. Ze werden op hun fiets aangesproken en klemgereden. Daarna werden ze bedreigd en beroofd.
Bij een aantal straatroven ging het om twee daders, maar in andere gevallen waren er drie daders bij betrokken. Ze zijn tussen de 15 en 17 jaar oud, twee van hen zijn getint. Een van de jongens heeft donker kroeshaar. De blanke jongen heeft blond, opgeschoren haar.
Nieuwe slachtoffersDe politie wil weten of deze berovingen verband houden met elkaar en roept slachtoffers of getuigen van straatroven in De Reeshof op om zich te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.