Wonen als een rijke DJ: Tïësto verhuurt Amsterdams grachtenpand

25 oktober 2014 om 13:50
nl
Draaien als DJ Tiësto zal niet makkelijk gaan, maar wonen zoals de Bredase Tijs Verwest dat deed, kan wel. De meervoudig nummer één DJ van de wereld verhuurt zijn onderkomen in Amsterdam. Voor iets minder dan 4000 euro per maand ben jij een maandje eigenaar van het grachtenpand.
Geschreven door

Toegegeven: de maandelijkse huur van 3950 lijken wat aan de hoge kant, maar daar krijg je veel voor terug. Vier kamers, twee woonlagen, een keuken met kookeiland en twee badkamers.
Wat je er niet voor terug krijgt is veel ruimte. Want met 210 vierkante meter is het penthouse kleiner dan een gemiddeld huis in een landelijk gebied, maar het is en blijft Amsterdam.
Samen douchenTïesto houdt van samen douchen, want in de badkamer vindt de huurder een grote douche met twee douchekoppen. Romantische avondjes kunnen worden beleefd op een van de twee terrassen, met prachtig uitzicht over de Jordaan.
Als je besluit het pandje aan de Prinsengracht te huren, kun je maar beter met het openbaar vervoer reizen. Een parkeerplaats pal voor de huurwoning kost namelijk nog eens 475 euro extra per maand.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.