‘Gemeenteraad Maastricht wil boek van man die affaire had met Onno Hoes verbieden’

25 oktober 2014 om 18:55
nl
De gemeenteraad van Maastricht wil het boek van Ruud Scheepers over zijn affaire met hun burgemeester Onno Hoes uit Vught verbieden. Dat meldt Showvandaag.nl op basis van een 'betrouwbare bron'. In het boek wijdt Scheepers uit over de relatie die hij heeft gehad met de aanstaande ex-man van Albert Verlinde.
Geschreven door

Verlinde en Hoes lieten anderhalve week geleden weten te gaan scheiden. De tv-presentator uit Cromvoirt en de burgemeester van Maastricht meldden samen '22 geweldige jaren te hebben gehad'. De beslissing viel na lang en veel praten, meldde het duo, 'hoe moeilijk, verdrietig en zwaar die beslissing ook is'.
'Angst voor onthullingen'Het huwelijk van de twee verkeerde eind vorig jaar al in zwaar weer, toen Hoes zoenend werd gezien met de 24-jarige Scheepers en het echtpaar vol in de schijnwerpers kwam te staan. Scheepers is momenteel bezig met een boek waarin naar verluidt alle details over de affaire naar buiten worden gebracht.
De anonieme bron meldt aan Show Vandaag dat er vanuit de eigen hoek van Hoes (VVD) angst is dat de onthullingen negatief zijn voor de coalitie en voor de geloofwaardigheid van Hoes als burgemeester. Politici vrezen dat Hoes politieke zaken heeft besproken met Scheepers die niet gepubliceerd mogen worden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.