Kelvin (19) 'overleefde' lange zit in Baron 1898: 'Dit was de langste rit ooit, cool'

KAATSHEUVEL - Eindelijk in de Baron 1898. Na een lange wachttijd mocht de 19-jarige Kelvin Terlage uit Veenendaal maandagmiddag een ritje maken in de nieuwe attractie van de Efteling. Het bleek een historisch ritje te worden omdat de Baron 1898 vastliep. Voor Kelvin was het allemaal een groot avontuur. "Ik heb het langste ritje ooit van de Baron 1898 meegemaakt. Leuk hoor."
De nieuwe Efteling-attractie Baron 1898 liep maandagmiddag vast. Achttien bezoekers zaten op grote hoogte (30 meter) ongeveer drie kwartier vast in de achtbaan en werden eruit gehaald. Kelvin was er een van.

'Alles goed geregeld'
Ondanks de hachelijke drie kwartier, was Kevin te spreken over de Efteling. "Ik heb me geen moment onveilig gevoeld. Er was goed contact tussen het personeel onderling en uiteindelijk zijn we veilig naar beneden gehaald."

Voor Kelvin, die een abonnement op de Efteling heeft, was het ritje wel bijzonder. "De attractie is pas sinds 1 juli open en ik heb nu het langste ritje ooit meegemaakt. Van de Efteling heb ik nog een drankje gekregen. Cool."