NAC-uitblinker 'Adje' Tighadouini geniet van 'gestolen punt'

26 oktober 2014 om 00:48
nl
Adnane Tighadouini, om begrijpelijke redenen ook vaak 'Adje' genoemd, was onbetwist de uitblinker aan de kant van NAC Breda. Met hangen en wurgen werd bij Vitesse een 2-2 gelijkspel uit het vuur gesleept. Beide NAC-goals kwamen van de voet van 'Adje'. Ook forceerde hij vlak voor rust een strafschop, die overigens door Erik Falkenburg over werd geschoten.
Geschreven door

Toch wilde Tighadouini niet alle eer opstrijken. "Het was een wedstrijd waarin we een teamprestatie hebben neergezet. Ik scoor twee keer, maar als team hebben we goed tegengehouden. Jammer dat ze uit een penalty en een vrije trap toch wisten te scoren. "
Spelen met je mogelijkhedenVitesse heerste op alle fronten. NAC probeerde vooral tegen te houden, maar was dus wel succesvol in de counter. Dat erkende ook trainer Erik Hellemons. "Tegen een club als Vitesse kom je daarin terecht. Misschien wel de best voetballende ploeg in Nederland. Maar met 'Adje', maar ook met Seuntjens en Boateng hebben we voorin wel spelers die vanuit het niets iets kunnen brengen."
"Er staat in geen enkele reglement dat we volop druk voorin moeten hebben. Je moet spelen met de mogelijkheden die je hebt. Dus doen we het op deze manier in uitwedstrijden."
Gestolen puntVriend en vijand was het er over eens dat NAC een punt 'gestolen' heeft in Arnhem. Ook Tighadouini. "Natuurlijk is het een gestolen punt. Maar we hebben er hard voor gewerkt, dus het voelt goed en we hadden het hard nodig. Want het rommelde weer een beetje bij ons en dan is dit punt mooi meegenomen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.