Video

Verdachte aangehouden na vondst dode vrouw Vestdijk in Eindhoven

27 oktober 2014 om 14:32 • Aangepast 21 november 2020 om 21:54
nl
De politie heeft zondagavond op het hoofdbureau in Eindhoven een verdachte aangehouden in de zaak van de dode vrouw die eerder die avond in de stad werd gevonden. Het lichaam van de vrouw werd rond tien voor zeven gevonden op de Vestdijk. De politie ging vrijwel meteen uit van een misdrijf.
Profielfoto van
Geschreven door

De verdachte werd ongeveer anderhalf uur na de vondst van het lichaam aangehouden op het politiebureau aan de Mathildelaan. Of de man zich daar zelf heeft gemeld, kon de politie maandagochtend nog niet zeggen.
In het belang van het onderzoek wil de politie sowieso niet veel kwijt over de zaak. Wel is bekend dat er zondagavond meteen een team van 25 agenten met het onderzoek aan de slag is gegaan.
Achter een plantenbakVolgens een politiewoordvoerder lag het lichaam van de vrouw op een plein in de buurt van het kantoor van de Lage Landen achter een grote plantenbak. Om wie het gaat is niet duidelijk. De politie benadrukt dat het om de vindplaats gaat en dat de Lage Landen niets met het misdrijf te maken heeft.
Na de vondst zette de politie de omgeving af voor sporenonderzoek.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.