Alle treinen rijden weer normaal van en naar Tilburg na werkzaamheden bij station

27 oktober 2014 om 07:57 • Aangepast 21 november 2020 om 21:54
nl
Het treinverkeer van en naar Tilburg loopt sinds maandagochtend weer helemaal normaal. Dit geldt dus ook voor de zogenoemde sprinters tussen Tilburg en Den Bosch. Eerder maakte ProRail bekend dat deze sprinters na de werkzaamheden bij het station in Tilburg pas komende woensdag weer zouden rijden.
Profielfoto van
Geschreven door
Wachten op privacy instellingen...

Het treinverkeer van en naar Tilburg lag ruim een week stil, omdat er bij het centraal station in Tilburg twee nieuwe tunnels onder het spoor moesten worden geplaatst. Zondag kwam het treinverkeer weer op gang.
Trots op 'bijzonder, speciale operatie'Een woordvoerder van ProRail vertelde maandagochtend trots te zijn op het verloop van de in zijn woorden 'bijzondere, speciale operatie'. "Reizigers hebben de omvang van de operatie niet door", zei hij. "Maar een tunnel van deze omvang is echt uniek."
Hij is dan ook blij dat maandagochtend alle treinen weer op hun normale sporen kunnen rijden. Dit ondanks enige vertraging.
Bouwvakker gewondBij de werkzaamheden rond het centraal station raakte een bouwvakker zwaargewond toen het perron voor een deel instortte. Dat zorgde ervoor dat de werkzaamheden langer duurden dan gepland.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.