Video

Dode op Vestdijk Eindhoven is 17-jarige Juliette Bouhof uit Geldrop, 22-jarige ex-vriend aangehouden

27 oktober 2014 om 20:43
nl
Het lichaam dat zondagavond werd gevonden op de parkeerplaats van de Lage Landen in Eindhoven is van de 17-jarige Juliette Bouhof uit Geldrop. Ze zat in 5-vwo van het Sint Joriscollege in Eindhoven. Zondagavond werd haar 22-jarige ex-vriend aangehouden. Hij meldde zich op het politiebureau in Eindhoven.
Geschreven door

"Er is geschokt gereageerd op de school. We hebben extra begeleiding ingezet van zorgleraren om leerlingen te ondersteunen", vertelt sectordirecteur Toos Michon van het Sint Joriscollege. Ze hoorde het nieuws maandagochtend. Daarna zijn alle medewerkers en leerlingen geïnformeerd.
Extra bijeenkomst"Maandagavond organiseren we een extra informatiebijeenkomst voor ouders en leerlingen", laat Michon weten. Op de school wordt een gedenkhoek ingericht. Volgens de sectordirecteur wisten veel leerlingen via social media zondagavond al van het nieuws.
Het lichaam van Juliette werd zondagavond rond tien voor zeven gevonden. Bij de politie was in de nacht van zaterdag op zondag de melding binnengekomen dat het meisje niet thuis was gekomen na een avondje stappen. Een melding die meteen heel serieus werd genomen. Er werd dan ook een zoektocht opgestart. Uiteindelijk vond de politie het lichaam van Juliette bij het kantoor van Lage landen op de Vestdijk.  
Verdachte opgepaktDe 22-jarige ex van Juliette meldde zich anderhalf uur na de vondst op het politiebureau aan de Mathildelaan. Daar werd hij aangehouden. De man uit Heeze wordt door de politie gezien als verdachte.
Hij zit vast voor verder onderzoek en wordt later deze week bij de Rechter Commissaris voorgeleid.
CondoleanceregisterOp Mensenlinq is een condoleanceregister geopend voor Juliette Bouhof. Veel mensen laten weten het nieuws verschrikkelijk te vinden. Veel reacties stromen maandagavond binnen op de site. Veel mensen laten weten mee te leven met de familie en vrienden van Juliette.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.