Video

'Soft hands' basketballer Reggie Johnson wil kampioen worden met SPM Shoeters

28 oktober 2014 om 16:11
nl
Basketbalclub SPM Shoeters in Den Bosch kan beroep doen op de Amerikaan Reggie Johnson. Dat heeft de Bossche club bevestigd. De 24-jarige Amerikaan ontving maandag zijn werkvergunning.
Geschreven door

"Ik heb het hier geweldig naar mijn zin. De trainer en de rest van het team hebben me echt welkom geheten. Van Den Bosch heb ik nog niet veel gezien, maar ik ik heb wel gemerkt dat het een hele kleine stad is. Binnen tien minuten reis ik van de ene naar de andere kant. Dat ben ik niet gewend."
Johnson gaat bij SPM Shoeters op de center-positie spelen. Coach Sam Jones is blij met zijn komst. "Hij heeft 'soft hands'. Hij vangt echt iedere bal, hoe slecht hij ook wordt aangespeeld. Daarnaast is hij ook goed onder de basket en is hij beresterk. Je kunt gewoon letterlijk niet om hem heen. Hij gaat voor veel dreiging zorgen", aldus Sam Jones.
DroomZoals iedere Amerikaanse basketballer droomt ook Reggie Johnson van een carrière in de NBA. "Ik was er dichtbij en het is nog altijd mijn ultieme doel. Tot die tijd ben ik hier en probeer ik landskampioen te worden met SPM Shoeters."
Shoeters legde Johnson halverwege oktober pas vast. De competitie was op dat moment al begonnen. De Bossche club was al eerder in zee gegaan met Chris Lee en Ben Aird, maar zij werden uiteindelijk niet fit bevonden door de club.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.