Hotel Tante Pietje Uden vecht sluiting brasserie aan, zaak eist 1500 euro schadevergoeding per dag - Omroep Brabant

Hotel Tante Pietje Uden vecht sluiting brasserie aan, zaak eist 1500 euro schadevergoeding per dag

27 oktober 2014 om 15:33
nl
De directieleden van Hotel Tante Pietje gaan de sluiting van de brasserie in Uden aanvechten. Het Udense hotel spant een kort geding aan tegen curator Ruud Dekker, die vorige week de brasserie aan het Lieve Vrouwenplein sloot.
Geschreven door

De advocaten van Tante Pietje eisen een schadevergoeding van 1500 euro voor iedere dag dat de brasserie gesloten blijft. Het hotel zou veel last hebben van de sluiting en van het feit dat de curator andere sloten op de deuren liet plaatsen en goederen weggaf aan andere partijen.
Dat meldt het Brabants Dagblad maandag. Dekker handelt momenteel het faillissement van de voortvluchtige Udenaar Roger Lips af. De curator heeft beslag gelegd op de gehele inboedel en het pand afgesloten.[Tweet:body:https://twitter.com/ManitaFranssen/status/525680471322419201]
Verdachte transactiesLips werd vorig jaar april failliet verklaard. In juni van dit jaar werden al vier bv's van Lips ontmanteld door curator Ruud Dekker. Hij stuitte naar eigen zeggen op een aantal verdachte transacties. Lips staat voor meer dan 100 miljoen euro in het krijt bij verschillende banken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.