'Hij had een flinke wond’, bewakingsbeelden vrijgegeven van overval op Spar in Dongen

27 oktober 2014 om 18:28
nl
Op bewakingsbeelden is te zien hoe de eigenaar van de Spar supermarkt in Dongen begin september werd aangevallen door een gewapende overvaller. In Bureau Brabant vraagt de politie maandag aandacht voor de brute overval waarbij een onbekend geldbedrag buit werd gemaakt.
Geschreven door

Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt maandag en dinsdag aandacht aan de overval op de supermarkt aan het Europaplein. De eigenaar van de zaak liep hierbij een flinke hoofdwond op.
Een getuige heeft een paar avonden vóór de overval drie mannen gezien die zich opvallend gedroegen. Twee van de drie mannen liepen steeds in een andere richting weg terwijl de derde op zijn horloge keek. "Alsof hij de routes aan het timen was", meldt de politie.
Man met bivakmutsHet slachtoffer opende rond zes uur 's ochtends de achteringang van de winkel. Ineens stond er een man met een bivakmuts achter de eigenaar. Die sloeg de eigenaar hard tegen de grond en zei dat hij het alarm moest uitschakelen.
Vervolgens dwong hij het slachtoffer de kluis open te maken onder bedreiging van een vuurwapen. Later kreeg de eigenaar nog een klap tegen zijn hoofd. Hij moest naar het ziekenhuis.
Man gezienVolgens de politie is het opvallend dat de dader precies wist waar de kluis was. Een getuige heeft die ochtend rond kwart voor zeven een getinte man gezien op de hoek van de Verdistraat met de Leharstraat. Het kan om de overvaller gaan. Als het niet om de dader gaat, wil de politie deze man ook graag spreken om hem als verdachte uit te sluiten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.