Oud-bestuur Kemphanen vraagt fans om achter nieuw bestuur te gaan staan

27 oktober 2014 om 19:17
nl
Het oud-bestuur van ijshockeyclub Kemphanen in Eindhoven roept de eigen fans op om achter het nieuwe bestuur te gaan staan. Dat is te lezen op de Facebookpagina van de ijshockeyclub.
Geschreven door

Het vorige bestuur van Kemphanen vraagt de supporters om zich op een 'constructieve manier bezig te houden' met hun club. In mei van dit jaar werd bekend dat Eindhoven Kemphanen een doorstart zou maken als Dolphin Kemphanen.
Nieuwe bestuurDe Stichting Top IJshockey Eindhoven (STIJE), die de club afgelopen seizoenen runde maakte plaats voor de Stichting Support Eindhoven IJshockey (SSEIJ). Enkele fans waren het daar niet mee eens. Twee initiatiefnemers van het 'nieuwe' Kemphanen werden zelfs bedreigd door een supporter. Zij trokken zich daarop terug.
Afgelopen maanden moest het nieuwe stichtingsbestuur het weer ontgelden toen bekend werd gemaakt dat twee van de drie imports definitief geen werkvergunning zouden krijgen. Fans waren hierover woedend, temeer omdat Kemphanen het zonder de imports in de bekercompetitie erg slecht doet.
Regels aangescherptDe supporters verwijten de club amateuristisch te hebben gehandeld. De club zegt daarop geen andere mogelijkheden te zien omdat de regels omtrent het aantrekken van buitenlandse werknemers sinds vorig jaar flink zijn verscherpt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.