Duizend euro voor gouden tip: cafés Veghel werken samen om brandstichter te vinden

27 oktober 2014 om 22:31
nl
Cafés 't Hart van Veghel en Fellow& Friends loven duizend euro uit voor de gouden tip die kan leiden tot de aanhouding van een brandstichter. In de nacht van donderdag 9 oktober probeerde iemand brand te stichten bij de twee cafés aan de Markt. Foto's van de vermeende dader zijn door de cafés op Facebook gezet.
Geschreven door

De vermoedelijke dader werd vastgelegd op camerabeelden. Door de foto's op Facebook te plaatsen, hopen de cafés dat de dader wordt herkend. Er zijn vijf foto's online gezet waarbij iemand gehuld in een zwarte capuchon probeert brand te stichten op een terras.
Tussen vier en vijf uur 's ochtends zou de brand zijn gesticht. Uiteindelijk kon de brand snel worden geblust en was er weinig schade.    
Eerder verdachte cafébrand Begin januari was er een verdachte brand bij café Abbey Road dat ook aan de Markt ligt. Daar was vooral binnen veel schade. In eerste instantie werd uitgegaan van kortsluiting, maar al snel deed de eigenaar aangifte van brandstichting.
Het is niet duidelijk of er een verband is tussen deze brand en de branden bij de twee cafés in oktober. Tips over de verdachte branden kunnen worden doorgegeven aan 't Hart van Veghel, Fellow& Friends of de politie. Mensen die anoniem de politie willen tippen kunnen bellen naar Meld Misdaad Anoniem, op 0800-7000.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.