'Juliette en ex Koen B. nog te zien op bewakingsbeelden Lage Landen in Eindhoven'

27 oktober 2014 om 23:31
nl
De 17-jarige Juliette Bouhof uit Geldrop, die zondagavond dood werd gevonden bij het kantoor van Lage landen in Eindhoven, is nog samen met haar ex-vriend te zien op bewakingsbeelden van dit bedrijf. Dat meldt een betrouwbare bron aan Omroep Brabant. Koen B., haar ex-vriend uit Heeze, werd zondagavond aangehouden als verdachte in de zaak van de gewelddadige dood van het meisje.
Geschreven door

Op de beelden zou, volgens de bron, te zien zijn hoe de twee in de nacht van zaterdag op zondag aan het vrijen zijn. Een halfuur later vertrekt de 22-jarige Koen B. in zijn eentje. Juliette Bouhof werd zondagavond dood gevonden in Eindhoven. De politie ging vrijwel meteen uit van een misdrijf.  
Ex-vriend aangehoudenHaar 22-jarige ex-vriend meldde zich zondagavond zelf op het politiebureau in Eindhoven. Hij werd direct aangehouden. De politie ziet hem als verdachte.
De man zit vast voor verder onderzoek. Hij wordt later deze week bij de rechter-commissaris voorgeleid.
'Vragen altijd camerabeelden op'De politie wil vanwege het lopende onderzoek niets zeggen over de inhoud van de tip. Wel laat een woordvoerder weten dat altijd camerabeelden worden opgevraagd als er een groot misdrijf heeft plaatsgevonden in het centrum van Eindhoven. Een woordvoerder van De Lage Landen liet dinsdag weten geen uitspraken te doen of er contact met de politie is geweest.
Verschillende kranten melden dinsdag dat de relatie tussen de twee sinds kort uit was. Na de beëindiging van de relatie zette de ex volgens onder meer de Telegraaf en het ED een naaktfoto van Juliette op internet. Hierover zouden de twee ruzie hebben gehad.      

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.