Rechter bepaalt woensdag of Koen B. langer in voorarrest blijft zitten voor dood Juliette Bouhof

28 oktober 2014 om 17:43
nl
De 22-jarige Koen B. uit Heeze wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De rechter in Den Bosch bepaalt dan of hij langer in voorarrest blijft zitten voor de dood van de 17-jarige Juliette Bouhof uit Geldrop. Dat laat de politie dinsdag weten.
Geschreven door

B. werd zondagavond aangehouden als verdachte in de zaak van de gewelddadige dood van Juliette. Hij meldde zichzelf op het politiebureau.
BewakingsbeeldenJuliette werd eerder die avond dood gevonden aan de Vestdijk in Eindhoven. In de nacht van zaterdag op zondag was het meisje niet thuis gekomen na een avondje stappen. Na een zoektocht vond de politie het lichaam bij het kantoor van De Lage Landen.
Juliette en B. zijn samen nog te zien op bewakingsbeelden van dit bedrijf. Dat meldde een betrouwbare bron aan Omroep Brabant. Op de beelden zou, volgens de bron, te zien zijn hoe de twee in die bewuste nacht aan het vrijen zijn. Na een halfuur vertrekt B. in zijn eentje.
Meer informatie over de zaak rondom de dood van Juliette Bouhof staat in het nieuwsdossier omroepbrabant.nl/juliettebouhof.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.